"Ми. Майбутнє"

 Учні 8-А класу Андріївського ліцею №1 переглянули кінострічку "Ми. Майбутнє", яка викликала жвавий інтерес і обговорення серед підлітків.

 Фільм, присвячений проблемам сучасної молоді та їхньому впливу на майбутнє суспільства, змусив учнів замислитися над важливими питаннями. Після перегляду учні активно ділилися своїми враженнями, обговорювали теми фільму та його актуальність у сьогоднішньому світі. Під час дискусії особлива увага була приділена важливості особистого вибору кожного у формуванні майбутнього.

Кінострічка  навчила відповідально ставитися до своїх рішень, розуміти наслідки своїх вчинків та активно брати участь у побудові кращого майбутнього. Учні 8-А класу Андріївського ліцею №1 зійшлися на думці, що фільм допоміг їм краще зрозуміти власну роль у суспільстві та надихнув на нові досягнення й саморозвиток. 

Після перегляду вони вирішили продовжити обговорення теми на класних годинах і навіть запропонували свої ідеї для шкільних проєктів, присвячених майбутнім технологіям та екологічній відповідальності.







Коментарі